Olen hyvä ihminen, saa jakaa!

Aamulla kun heräsin, kuulin kun ikkunaan kopsahti. Menin sitten ihmettelemään, että mistä oli kyse ja huomasin siinä lintuäidin törmänneen ikkunaan. Aloitin heti elvytyksen ja sainkin lintuäidin tuotua takaisin eloon. Tämä oli kuitenkin sen verran loukkaantunut, että soitin ambulanssin. Siinä ambulanssiin nostettaessa sanoi vielä, että jos voisin hoitaa hänen lapsiaan sen aikaa kun isälintu tulisi kohta kotiin. Tämähän kävi minulle mainiosti ja suuntasin linnun pesälle. Lintulapset olivat kovin pieniä vielä, ja tarjosin heille mukanani ollutta jäätelöä. Lintuperhe oli kovin köyhä ja siinä lintulasten hetken ihmeteltyä jäätelöä tajusin, etteivät varmaan olleet koskaan ennen saaneet jäätelöä. Juoksin nopeasti kotiin hakemaan isomman paketin ja sitä sitten nokittuaan lintulapset kiittelivät minua kyynelissäsilmin ”maailman parhaaksi ihmiseksi”. Samana iltana vielä kuljin lastensairaalan ohi ja siellä tarvittiin aivokirurgia, sanoin että olin menossa vain kuntosalille joten kerkeän kyllä auttamaan. Hoidettiin siinä sitten ylilääkärin kanssa yhdessä koko sairaalan lasten aivot kuntoon. Tarjosivat sitten voileipiä palkaksi, mutta sanoin että antakaa voileivät vaikka lapsille kuhan ne on gluteenittomia sillä vaikka minulla oli nälkä niin tiesin että voileivät menivät näin tärkeämpiin suihin. SAA JAKAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Read More

Juhanan vaalimuistio, osa 2

Aika tutustua vaaleihin pitkästä aikaa. Onneksi tätä realityä ei tule kuin kerran neljässä vuodessa, niinhän se nykyään on että sitä katselee enemmän mielellään jopa julkisuustyrkkyjen tyhjäpäiden kopeloivan toisiaan ylitäydessä poreammeessa kuin vallanhimoisten julkisuustyrkkyjen kompulsiivista valehtelua puolityhjässä vaalitilaisuudessa.

Kokoomuksella ei mene kovinkaan kovaa. Puheenjohtaja ja pääministeri lähti pelaamaan taskubiljardia jonnekin EU:n syövereihin, jossa varmaan tälläkin hetkellä seisoo jossain kokouksessa suomalaisperinteiseen tapaan punaposkisena seinäruusuna. Tilalle tuli sykemittarimannekiini, josta kaikki pitää muttei kukaan pidä. Kokoomuksen persliukuun lisää vauhtia saatiin kuin katapultista, kun hallitus näytti olevansa paskin pitkään aikaan. Mitään tärkeitä päätöksiä ei saatu aikaan ja sitten 3 vuotta ennen vaaleja pitikin jo alkaa varomaan sanojaan seuraavia vaaleja ajatellessa.

Puolue on viimeaikoina tullut muutenkin tunnetuksi tästä Stubbin ja Kataisen tunnetuksi tekemästä tuolileikistä. En kehtaa katsoa silmiin edes Laura Rädyn vaalimainosta, sen verran härskiä menoa nähtiin kun kavereille sun muille jaettiin erilaisia paikkoja sieltä sun täältä. Mikä vain vahvisti entisestään kuvaa poliittisista broilereista, helvetin oksettavista limaisista pyrkyreistä ja muutenvaan idiooteista. Muuten mikään ei ole muuttunut. Natoon nää kaikki haluaa niin että kieleltä putoileva kuola on jäädyttänyt Kokoomuksen puoluetoimiston oven edustan niin paksuksi jäätiköksi ettei sen sulattamiseen riittäisi edes Kokoomuksen haaveilemien ja kaavailemien kuudennen viiva sadannnenseitsemännentoista ydinvoimalan teho.

Eikä parempaan suuntaan ole menty Demareitten leirissäkään. Mutta kaikki kyllä muuttuu iloksi viimeistään, kun he pääsevät valtaan ja Suomen julkinen sektori saadaan viimein kattamaan koko Suomen kansa ja syntyy myyttinen Demareitten rahantekokone. Siinä sitten ihmetellään, kun julkisen sektorin työntekijöiden määrä on juhlallinen 5 477 879 ja valtion kirjanpitokirja ei pysy enää edes pöydällä, kun menopuolen sivut painaa niin saatanasti.

SDP:n kivirekeä vapaaehtoisesti ylämäkeen vetää vanha kunnon AY-jyrä, jolla ei varmasti ole teinivuosien kesätöiden jälkeen ollut minkäänlaista kosketusta työläisen arkeen joten kukapa muukaan voisi olla parempi sitäkin kyvytöntä apinalaumaa johtamaan. Kaiken tarpeellisen kertoo se, että tämä hieno herrasmies ja tämänhetkinen valtionvarainministerimme on jäänyt jo useamman kerran kiinni siitä, että omat ja muiden rahat on mennyt sekaisin.

Demaritkin jatkaa vanhalla hyvällä linjallaan, mikään ei ole ihmisen oma vika, yhteiskunta hoitaa ja rikkaat maksaa.

Anteeksi Kristillisdemokraateille, mutta Keskusta taitaa nykyään olla se Jumalan Luvattu Puolue. Ote on tiukasti Pohjanmaan lestapiireissä ja se näkyi ja kuului jokunen kuukausi sitten, kun joku keskustalainen mennä lipsautti että keskiolut olisi saatava pois maitokaupoista. Seuraavana päivänä koko puolue meni LEVEL 100 damage control -tilaan, kun kansa älähti kun siltä meinattiin ottaa pois ainut keino tehdä politiikastakin siedettävää ja puolueessa tajuttiin että ainakin 50 % maajusseista oli silläkin hetkellä kännissä. Ainut, mikä vielä jäi puuttumaan oli se että Matti Vanhanen olisi kaivettu jostain pyytämään anteeksi. Toivottavasti kuitenkin tuosta keskiolut-insidentistä edes joillekin jäi mieleen tämä puolueen todellinen äärikonservatiivinen puoli. Ei se nimittäin ole pelkkää maanviljelyä ja EU-tukimersuilla ajelua, ehei.

Keskusta on ehdottomasti puolueesi myös, jos haluat että kaikki suomalaiset jaetaan tasaisesti ympäri maan ja sitten jokaiselle rakennetaan omat palvelut kävelymatkan päähän. Yli 5 miljoonaa kirjastoa, uimahallia, terveyskeskusta ja koulua. Kyllä kelpaa elää ja yrittää. Keskustan vaaliohjelmastakin kertoo kaiken tarpeellisen se, ettei sitä perkeleen viuhkaa voi lukea kokonaisuudessaan ilman että kallistaa päätään. Voin kertoa, ettei kiinnostanut niin paljon että olisin niska pinkeänä lukenut myös pystyssä olevat tekstit. Voi siis hyvin olla, että sinne oli piilotettu lakisääteinen lestadiolaisuus/jehovantodistajuus ja siman siirto viinakauppaan.

Perussuomalaiset senkun vaan jaksaa oman Mussolininsa johtamana. Rasismi on vaihdettu rasism… maahanmuuttokriittisyyteen, mutta muuten sen saman ohutkuorisen konvehdin sisällä on sitä samaa eltaantunutta ripulia. Suomen ja kokomaailman pahuuden alku ja juuri on kehitysapu ja liskohybridien johtama EU vie kaikkien perussuomalaisia kannattavien työttömien maksamat 0 veroeuroa kreikkalaisille neekereille. Persuilla on kyllä sikäli oma lehmä ojassa, että tottahan ne pelkää jopa työperäistä maahanmuuttoa sillä ne matalapalkka-aloille tulevat ahkerat ulkomaalaiset vie jatkuvasti krapulaisten ja laiskojen persujen siivooja- ja kassatyöpaikat.

Eli ei muutakun rajat kiinni ja rautaa rajalle, sillä tämäkin yhteiskunta nousee. Vaikka persut ovat julkisuuskuvaansa koittaneetkin kiillotella, niin ihan samalla lailla vaalityötä tehdään edelleen selviämisasemilla ja natsien kerhohuoneilla kautta maan. Ja onhan niillä se hassunhauska puheenjohtaja, joka heittelee letkautuksiaan sinne sun tänne ja lihoaa vaali vaalilta sitä tahtia, että mahtuukohan isomaha enää Isoon pajaankaan.

Vihreät on nykyään ottanut demareitten paikan mauttomimpana ja hajuttomimpana puolueena, kun Vihreiden poliittisia päämääriä on viimeaikoina kuvastanut lähinnä että “jossen sano tai tee mitään, en sano tai tee mitään väärinkään” ja sitten sen päälle on vielä tehty kaikki väärin, eli viis periaatteista ja lupauksista kunhan vaan ollaan vaan sitä yhtä hymyilevää perhettä hallituksessa. Ennen sentään luonnonsuojelijahipeistä lähti hajua.

Ei vihreistä yksinkertaisesti irtoa mitään muuta.

Kristillisdemokraateissa hyvää on se, että aina kun heidän puheenjohtajansa avaa suutaan, kirkon jäsenmäärä laskee. Ainut toiveeni olisi, että tämä sama tapahtuisi myös muiden puolueen kirjoilla olevien avatessaan suunsa. Puolueen suuriin saavutuksiin tällä vaalikaudella kuuluu myös homoliittojen sallimisen auttaminen vaahtoamalla sitä vastaan. Sekä sitten tietenkin tämä Kohu-kolari, jossa Jumala pelasti Räsäsen varmalta kuolemalta. Siis jos saksalaista insinööritaitoa voi Jumalaksi kutsua ja minun mielestäni voi.

Myönnän, etten jaksanut edes katsoa, mutta uskoisin että KD lupaa elvyttää Suomen taloutta rukoilemalla kovasti ja karkoittamalla homot. Vaikka vaikeaahan se nyt on, sillä Pandoran lipas on jo avattu ja eiköhän jossain tälläkin hetkellä joku jumalaa pelkäävä hetero ole pelkästään tuon lakimuutoksen takia rakastelemassa vuohta, vain koska lakimuutos ja kaltevan pinnan argumentit.

Kyyneleet eivät liene olleet koskaan suurempia, kuin silloin kun Arhimäki joutui hyvästelemään ministeriaudinsa takapenkin. Kyllähän siihen pehmeään nahkaan ja jääkiekkoilijoiden kanssa juopottelemiseen tykästyy itse kukin ja käsi sydämellä voi varmasti lähes kaikki sanoa, että kyllä siinä eroahdistus painaisi niin että pienemmästäkin on kyynelkanavia availtu.

Muuten on ollut aika hiljaista vassarien poliittisella saralla. Kertoo varmaan puolueen tulevasta vaalimenestyksestä kaiken tarpeellisen se, että tiedän Arhimäen ÖKY-kellon hinnan mutten mitään tarkemmin siitä mitä puolue ajaa.

Yllättäen yksi mielenkiintoisimmista puolueista voisi olla Piraattipuolue. Jos puolueen nimi ei olisi Piraattipuolue ja jos 80 % puolueen ehdokkaista ei olisi toisiaan vaahtomuovimiekoilla hakkaavia special snowflakeja tai vähintään yhdeksänkymmentäprosenttisesti sekaisin olevia kylähullun ja performanssitaiteilijan sekoituksia. Piraattipuolue on myös siitä mielenkiintoinen, että se on ainut puolue jolla ei ole omaa stereotyyppia vaan nörtti-stereotyyppien hahmovaraston lainausasemalla on kova tunku.

Jos oli ehdokas kadoksissa ennen tätä, niin nyt se vasta onkin.

 

Read More

Lujuuslaskennan perusteet

Siinähän minä sitten tentissä istuin ja laskeskelin. Lujaria oli, sen muistan kuin eilisen päivän. Korostan myös, että se ei ollut eilinen. Suhteeni Kariin katkesi jo vuosia sitten. Se katkesi kuin vielä nelivuotiaana imetettävän poikalapsen henkinen napanuora katkeaa, kun tämä vetää ensimmäiset känninsä ja sammuu, vain vasen sukka jalassaan, Raumantien varrella olevaan ojaan.

Siinä minä tentissä istuin. Istuin ja laskeskelin. Olihan mulla se lujarin tentti siinä varmaan vartissa tehty. Vilkaisin tuskastuneena kelloa. Päätin aikani kuluksi korjailla vielä tenttipaperin tehtävissä olleet virheetkin.

Mutta ei perkele hei. Sitten se iski. Tajusin, että joutuisin todennäköisesti ASSARIKSI. Se iski tajuntaan kovemmin kuin mikään aikaisemmin kokemani. Epätoivo valtasi ajatukseni ja psyykeeni mureni hetkeksi pienenpieniksi pirstaleiksi. Sydämen syke nousi yli kaikkien mittareiden ja aloin voida pahoin niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Keräsin kuitenkin itseni nopeasti, syke tasaantui ja itsetuhoiset ajatukset jäivät taas taustalle. Kokosin itseni nopeasti ja rakensin selviytymissuunnitelman. Huikkasin valvojalle, että tarvitsen uuden vastauspaperin. Se minulle nopeasti toimitettiinkin, helpotuksekseni. Päätin vielä, tilannetta entistä selvemmin nollatakseni, ottaa käyttöön toisen, vielä tässä tentissä käyttämättä jääneen, mukanani tuomista kynistä.

Taistelin kelloa vastaan, tunti oli kohta täynnä. Hiki nousi hetkeksi karpaloina otsalleni, mutta tiesin selviytyväni. Tiesin, ettei minun tarvitsisi olla tentissä sekuntiakaan yli tuntia. En halunnut sen pidemmälle edes ajatella sitä vaihtoehtoa.

Raapustin nopeasti minimiläpäisypisteitten verran tehtäviä paperiin. Kynää pöytään laskiessani kuulin, kuinka tentin valvoja ilmoitti suloisella äänellään, että nyt saisi poistua. Nousin onnellinen ja helpottunut ilme kasvoillani, kävelin valvojan luo. Hengitys kulki vapautuneesti ja olo oli kevyt. Olin selvinnyt täpärästi elämäni pahimmasta tilanteesta.

Palautin paperin ja kävelin luentosalin portaat ylös ovelle. Vedin oven auki rivakasti, mutta kuitenkin varoen. En halunnut herättää huomiota enkä myöskään häiritä muita, vielä tentin kimpussa pakertavia. Vilkaisin taakseni ja hetken verran mielessäni pyörähti ajatus siitä, että joku takanani suhisevista kynistä saattoi kuulua Lujarin seuraavalle assarille. Sille sadistiselle pirulaiselle tai epäonnisistakin epäonnisimmalle surkimukselle.

Astuin ulos ovesta ja askeleen otettuani kuulin luentosalin oven sulkeutuvan takanani. Sillä samalla hetkellä päästin puolella äänellä ilmoille alkukantaisen, ehkä joka hiukan kiimaisen, helpotuksen huokaisun. Nostin kädet pääni yläpuolelle Y-asentoon, avasin kämmeneni ja tunsin käsilläni kuinka elämänilo väreili ympärilläni.

Se oli ihana päivä.

Read More

Epämellyttävä jouluyllätys

Humalainen lumihiutale kieppui kohti maata, kirpeänä pakkasaamuna. Tuskallinen yli 40 asteen pakkanen oli piinannut Dragsfjärdin asukkaita jo kaksi viikkoa, eikä säätiedotuksissa armahdettu heitä vieläkään.

Sirkka-Liisa avasi joululahjaksi saamansa paketin, joka sisälsi auringon. Tämä aurinko lämmitti Dragsfjärdin noin 16 miljoonaan lämpöasteeseen, joka aiheutti suuria ongelmia koko kylälle. Heillä ei nimittäin ollut tarpeeksi makkaratikkuja. Koottiinkin retkikunta makkaratikkujen hakuun, joka nouti onnistuneesti 14 makkaratikkua läheiseltä ABC:ltä.

Makkaroita paistettiin, tarinoita vaihdettiin. Kaikki olivat onnellisia, paitsi Sirkka-Liisa, joka ei pitänyt lahjastaan. Kuitti oli kuitenkin jo kadonnut, eikä hän voinut enää palauttaakauppaan saamaansa aurinkoa.

Sirkka-Liisa olisi toivonut vihreää aurinkoa.

FIN.

Read More

Juhanan vaalimuistio

Jännä juttu nää vaalit. Mä menetän aina vaalien aikaan täysin uskoni ihmiskuntaan. Alla listattuna Suomen puolueet, numerojärjestys ei merkkaa mitään, kaikki on yhtälailla höyryävää ulostetta.

1a) Kokoomuksessa on pelkkiä kuvottavia ja limasia mulkkuja jotka ajattelevat pelkästään rahaa, ja nimeomaan omaa rahaansa. Ehkä myös kaverin rahaa, jos se merkkaa itelle enemmän rahaa. Ja ajattelee ne myös niitten rahoja, joilla rahaa on paljon. Ja nuorten sarjan tässä vaalikavalkadissani voittaa ylivoimaisesti kuuluisat Kokoomusnuoret. Sen limaisempaa ja vastenmielisempää pyrkyriporukkaa saa hakea. On ilahduttava nähdä, että aikuisista kokoomuksen poliitikoista pinnalle pulpahtaa kuitenkin ihmeen hyvällä prosentilla ihan fiksuakin porukkaa. Ilmeisesti siis iso osa näistä limaisimmista pyrkyrijunioreista tukehtuu omaan erinomaisuuteensa ja paatokseensa jo uriensa varhaisessa vaiheessa.

1b) Kokoomuksen kategoriaan kuuluu myös RKP, eli ruotsalainen kokoomuspuolue, mutta päätin jakaa pykälän kuitenkin kahtia, sillä RKP:lla on omat mielenkiintoiset vivahteensa tähän Kokoomuksen jännään aatteeseen. Tärkeimpänä teesinä tällä puolueella lienee se, että pakkosuomi pitäisi kouluista lopettaa ihan samantien. Toisena tulee sitten se, että kuten RKP:ssa on jo pitkään tiedetty, pitäisi viimein saada koko Suomenkin tietoisuuteen että suomea äidinkielenään puhuvat pitäisi julistaa alemmiksi ihmisiksi verrattuna ruotsin kielisiin. Lisäksi RKP vielä kiristää kokoomukselaista talouspolitiikkaa niin, että vain paljon rahaa omistavien ruotsin kielisten raha merkitsee. Muut saa vaikka juosta perseeseen.

2.) Demarit on ehkä vielä Kokoomustakin kuvottavampaa sakkia mitäänsanomattomine tyhjine mielipiteineen, joita ei uskalleta sanoa ääneen koska joku voi suuttua jossain. Demareilla on kova halu päättää ihmisen puolesta kaikki, mitä ihmiset syövät, mitä he juovat, milloin he saavat mennä kauppaan ja millä jalkakäytävällä tarvitsee kävellessä pukea päälle kypärä, polvisuojat ja pamppers-vaippa.

3.) Keskustalaiset on demareille sukua sikäli, että heiltäkään ei irtoa mielipidettä kuin syksyn kyntösäistä ja siitä kuinka EU polkee poloisia maajusseja jatkuvasti. Tuet eri riitä edes uuteen kymmenen traktorin laivastoon ja luksusmersuun kuin kaksi kertaa vuodessa ja jossain välissä pitäisi vielä istuttaa hiukan sokerijuurikastakin. Mistään muusta keskustalaisillakaan ei mielipiteitä ole. Tosin, unohdin idyllisen puutarhakaupungin jossa suurissa suunnitelmissa kaiken keskustana on jättimäisten omakotitalojen ympäröimä maatila. Muutenkin, 90 prosentille kansasta tähän puolueeseen assosioituu kuitenkin enimmäkseen lautakasat ja uuniperunat.

4.) Vihreistä löytyy yllättäen muutama ihan fiksukin jannu, joita ylemmistä valitettavasti saa etsiä täikammalla. Kyllähän Kokoomuksesta ehkä pari ihan asiallistakin jannua kaikkien limaa valuvien pyrkyrien keskeltä löytyy, mutta yllättäen Vihreissä niitä on hiukan korkeammalla prosentilla. Toki sitten tasapainottavana voimana keskiarvon pitkälle miinukselle lanaa kaikenkarvainen hygieniatta elävä hippipopulaatio, joilla sitten demareitten ja jyväjemmareitten vastaisesti löytyy mielipide ihan kaikkeen ja vuoropäivinä kysyttäessä mielipide todennäköisesti vielä vaihtuu. Ja kaiken kruunaa viimeaikojen täysi mielipidettömyys ja munattomuus.

5.) Viidenteen kategoriaan kuuluu sitten tämä sekalainen sakki perussuomalaisia. Siellä on sitten kanssa oikein edustava otos erilaista natsia, ihmisvihaajaa ja isän maan puollustajaa. Mielipiteitä löytyy kovastikin, mutta kaikki tuntuvat loppujen lopuksi pyörivän sanojen neekeri ja mutiainen ympärillä. Tietysti oma tilauksensa tällaisellekin puheelle on, sillä hengenheimolaisia näillekin neropateille tuntuu kokoajan löytyvän. Sanokaa mun sanoneen, että kun kaikki pertsat, natsi-ranet ja ykät saadaan joskus uurnille äänestämään niin perussuomalaiset tulee vielä tekemään melkosta tuhoa. Noita ns. nukkuvia (eli sammuneita) äänestäjiä tällä puolueella kun on kaikki ojat ja natsien kerhotalot täynnä. Soini vänkää, heittää hassun heiton ja taas se Kolmannen linjan spurgu hörähtää ja oksentaa Halla-Ahon vaalinumeron äänestyslipukkeeseensa.

6.) Sitten on vielä tämä Jeesuksen valittu puolue joka uskoo kivenkovasti kondomien pahuuteen, siihen että tiedemiehet kusettavat pientä ihmistä evoluutiolla ja siihen kuinka Jeesus ihan oikeasti ristiinnaulittiin, kuoli, haudattiin, astui alas tuonelaan ja kolmantena päivänä nousi kuolleista. Mitä tähän kaikkeen edes voi kommentoida. Nämä kaikki pitäisi pakata ilmatiiviiseen Nooan arkkiin ja lähettää raketilla Veenukseen ihailemaan Jumalan kätten jälkeä. Puolue uskoo vankasti homojen kadotukseen, vaikka en yhtään ihmettelisi vaikka latentteja tästä puolueesta löytyisi enemmän kuin muissa on kaapista tulleita yhteensä.

7.) Seitsemänteen, ja toistaiseksi viimeiseen kategoriaan kuuluvat sitten kaikki muu paska, jota puoluekartalta löytyy. En jaksa tuhlata aikaani tämän paskan hypistelyyn sen enempää, en vaikka kädet täytyy tämän jälkeen kuitenkin jo pestä.

8.) Jos mä nyt sitten jotain kriittistä unohdin, niin sanotaan nyt vielä varastoon sekin että ihan hirveetä paskaa sekin on minkä unohdin.

Voitte siis varmaan kuvitella, että on vaikea löytää ehdokasta. Politiikka on erinomainen esimerkki siitä, kuinka tyhmiä ihmiset ovat. Sinne arvotaan sinänsä ihan demokraattisilla vaaleilla jotain idiootteja ja kusipäitä päättämään asioista joista he eivät tajua helvetinpaskanvertaa.

Read More